Al-Fayom

Molshek hadde gått i ørkenen i over et dusin dager. Flere ganger hadde han nesten gitt opp, men håpet om å finne oasen Al-Fayom var fortsatt så sterkt at han fortsatte å dra seg gjennom den varme sanden. Da solen nesten var på topp og varmen slet i musklene til Molshek, syntes han han skimtet noe langt der borte. Kunne det være en hookah? Molshek begynte nesten å løpe, men så kom han på at det sikkert bare et synsbedrag , men da han kom nærmere var han sikker på at det måtte være ekte. Han hadde funnet Al-Fayom og det skal du og.

Siden du er så kul inviterer jeg deg til Al-Fayom (hos min far) for å feire min bursdag. Festen avholdes lørdag 25.september og starter kl 18.00. Siden vi er i Arabia ser jeg helst at du kler deg slik. Tenk deg at du er en person dratt ut av 1001 og 1 natt. Min far er ikke så glad i hookah (vannpipe) så jeg tviler på at det blir noe av (men jeg skal gi beskjed om det endres) . Men det blir te, fingermat og andre festiviteter. Jeg anbefaler å ta med teppe og/eller pute for det er koselig og vi kommer hovedsakelig til å sitte ute på verandaen under stjernene. Om du ikke finner fram i ørkenen eller den sluker deg helt si i fra til meg (47839001).
Om du skal ta kollektiv kamel kan du ta 54 fra Jernbanetorget.

Jeg ser fram til å se dere alle under ørkenens måne.
Vennlig hilsen Gini Tyra av Al-Fayom

(mehmehmhenåvarjegkreativgitt:])

Dette var invitasjonen mine bursdagsgjester fikk og det blei en heidundranes festelig fest. Det var en del som var flinke med kostyme og vi spiste, lekte og koste oss. Jeg er kjempe fornøyd og tusen takk til alle gaver!! Først bare satt vi og minglet litt, jeg åpnet noen gaver og folk ble kjent med hverandre. Når siste gjest (Elise) kom, lekte vi en kul værson av mimelek som etterhvert ble til «jeg har aldri». Vi diskuterte og debaterte ganske høylytt en periode om kjønnsroller og likestilling og til slutt satt vi oss ute på verandaen med hookah, dyner, stearinlys og «nødt eller sannhet». Det var veldig gøy da ble folk enda bedre kjent.. If you know what I mean 😉 Godt oppmøte av fantastiske folk som gjorde at festen ble en suksess. Siste gjest (som ikke overnattet) ble lenket fast i håndgjern av Elise stakkars. Men jeg vet han likte det 😉
Nå ligger Elise på rommet mitt og Mikael i stua og sover søtt. På tide å vekke dem snart? <img src="https://secretmoose.files.wordpress.com/2010/09/sc3b8tesara.jpg" alt="" title="Søte Sara" width="640" height="426" class="alignright size-full wp-image-286"

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Happy hour, Høst, Randomness og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Al-Fayom

  1. JELLYFISH sier:

    Det var såå koselig! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s