Stearinlys

Når du sitter stille i et rom bare belyst av små levende flammer, hvor luften rundt deg er fylt med velduftende røkelse, da kan du tenke. Det er da tiden venter på deg og gir rom til tankene dine. Du tenker nå at «Jammen jeg tenker jo akkurat nå» og det er helt korrekt, men det finnes flere type tanker. Jeg snakker ikke om de stressede tankene som, i motsetning til de rolige, blir dyttet framover og pushet av tiden. De er gjerne ufullkomne og halvtenkte. Du finner ikke meningen med livet med de tankene.

En viktig ting å huske på om man vil oppnå disse beroligende tankene som flyter av seg selv er å huske på å ikke være på alt, dvs slå av mobilen og pcen, ikke se på tv, ikke vær tilgjengelig for en hver pris. Det er derfor disse tanken gjerne også forekommer en stille solnedgang i skogen.

Med disse tankende kan du løse gåter, helbrede deg selv og gi deg styrke. Jeg har selv erfart at med for få av disse stundene blir hodet, kropp og sjel for sliten og trenger er pustepause. Uten å sette seg ned å puste med magen, bare være, kanskje ligge på armen til den du elsker uten å si noe. Uten pauser vil ikke hodet jobbe mer. For ville du gått på jobb hver dag med vissheten om at det ikke blir noe pause for du legger deg igjen?

«thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. happiness never decreases by being shared.» -buddha

«a lit candle sits beside me. flickering. there’s life within it. a warmth undefined. the glow radiating throughout the room. it is the life of the room. the element of heat. silence cannot be pierced, for this light conveys no sound.

all of this, brought to life.
by a single candlelight.»

-Bill Phan 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Randomness og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s