Harrycruise (Because Elise said so…)

Ja da har Elise gått tom for måter å stalke meg på så jeg skriver et innlegg til ære for henne.

I går kom jeg fra en fantastisk tur. Jeg har, fra søndag til tirsdag vært på Kiel-ferga. Det var en julegave fra mamma til meg og tanta mi.

Turen var hovedsakelig for å trene så det var hovedaktiviteten vår. Det ble mye styrkeøveler i et koselig treningsrom øverst på båten med utsik mot havet. Annet enn det lærte vi chachacha og danset litt «disco-dans» om kvelden.

Båten var fin men harry! Det var ikke spart på lyskastere med alle slags farger, men det var likevel bra- The more, the merrier!På Color Magic båten er det bla to piano-lounger, en natt klubb, et kasino, badeland og spa og en helt FANTASTISK resturant for gjestene på 5-stjernerslugarene og suitene. Det var fullstendig titanic følelse med stor lysekrone et gigantis vindu fra gulv til tak ut mot sjøen og rød fløyel. Der kunne jeg virkelig ha drømt meg bort.

På mandag kveld satt vi i den ene pianobaren hvor det var et annet bor som var opptatt. Da de gikk satt vi oss rundt pianoet hvor en man spilte singalong-sanger. Vi sang med til bade svisker og mine ønskelåter med Sinatra og Nat King Cole.

Det var en veldig fin tur med masse trening, for det meste sunn mat og flott selskap. Og servicen der var helt fantastisk, vi kunne nesten ikke tro at de var norske med så store smil og vennlige toner. Selv om jeg nå har vært på land i 24 timer svinger det litt fortsatt i hodet. Tjohei.

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Happy hour, Reise, Vår og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Harrycruise (Because Elise said so…)

  1. Elise sier:

    Hvooor er bildeneee 😦 omg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s